SI UDIN BEUNANG BATUK
(pasosore hujan angin dordar gelap si udin beres maen bal jeng barudak na di sawah nu geus di panen,biasa si sawah make jarami urut pare nu di amparkeun salega na sawah, gawang na ku sendal capit tea nu di tumpukeun kaluhur)
udin : barudak dimana tot ?
petot : keur di imah si tatang din tadi nempo mah
udin : ughhk uhukk uhukk .... (batuk nu teu eureun eureun )
petot : ubaran gera batuk teh lain di antep make obat,karek ge balik ti rumah sakit atuh geus guyang di sawah jiga munding nu di abur wae
udin : kesel apan urg kudu cicing wae di imah mah
( keur darebat eta si petot jeung si udin ,ngalewat awewe geulisna kacida eta awewe teh dambaan na si udin ,si udin jng si petot hokcay eta nempokn awewe nu ngarana mimin ,awewe na nyamperkeun ka si udin )
mimin : a udin hehe ( bari senyum menawan )
udin : kulan geulis ? (bari bungah kacida na eta si udin ht na)
udin : ughhkkk ugghkk uhukk miiiii uhukk uhuk miii mmiii
petot : naon kehed mimi mimi we ? (bari seuseurian nu ngakak ),menta mimi ka si mimin ?
mimin : batuk a udin ? naon mimi ?( si mimin baeuri seuseurian )
mimin : ieu a udin abi gaduh obat batuk ,mangga cobi gera manjur sok
udin : mana ningali min obat batuk na,
( di baca ku si udin eta Obat Batuk na teh cara pemakaian obat na.. )
mimin : mung aa kantun 1 deui sesa eta ge ,pami manjur raoseun ka aa na meser online a
udin : oh muhun min ,naon situs na min ?
mimin : tah ieu aa situs gejalabatuk.tasikstore.com, abi ge ngaggaleuh obat tidinya online alhamdulilalah a manjur
udin : oke engke aa meser obat batuk enjing, nuhun miminnya tos geulis bageur sholehah deuih jadi hoyong ughkughk..
mimin : iuuuuuuhhhhhh geuleuh ishhh s a udin ( ngaleos balik bari ngomong sing inget pamajikan kehed )

info Gejala Batuk  

Gejala Batuk 

Gejala Batuk 

Gejala Batuk

Gejala Batuk 

Gejala Batuk

Gejala Batuk

Gejala Batuk

Gejala Batuk